Coaching met het Enneagram

Een standaard traject bestaat niet bij Sentivia. De coaching en behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Daardoor worden trajecten korter en effectiever.

Ik was mezelf kwijtgeraakt. Door de begeleiding van Monique ben ik weer gelukkig, zelfverzekerd en heb ik mijn doel bereikt!

- Sanne

"Ik was mezelf kwijtgeraakt. Door de begeleiding van Monique ben ik weer gelukkig, zelfverzekerd en heb ik mijn doel bereikt!"

- Sanne

Monique van Lierop
Monique van Lierop

Een standaard traject bestaat niet bij Sentivia. De coaching en behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Daardoor worden trajecten korter en effectiever.

Gratis kennismaking

Voor je beslist of je wil starten, krijg je eerst een gratis kennismaking. Ik demonstreer jou hoe ik werk en ik kan je laten zien en voelen wat mijn methodes jou opleveren. De afspraak duurt ongeveer drie kwartier en het verplicht je tot niets.

Methode

Als je besluit om een individueel traject te starten, maken we op korte termijn een afspraak. De eerste sessie van de behandeling is het belangrijkste, daarin onderzoeken we je vraagstelling en bepalen vervolgens je doelstelling. Kort, concreet en duidelijk. En DAT je je doel gaat behalen, staat dan ook al vast. Hoe dat kan? Maak een afspraak voor een vrijblijvende afspraak en ik leg het je uit.

Welke methodieken ik ga toepassen in jouw traject, hangt af van je doelstelling en welke blokkades we tegen komen. In ieder geval ga ik het enneagram inzetten en ik maak altijd gebruik van spiertesten.

Wachttijd

Op dit moment is geen wachttijd bij Sentivia. Neem gerust contact op met Monique van Lierop om een afspraak te maken.

Spiertesten

spiertest
spiertest
spiertest

Spiertesten (kinesiologie) is een hulpmiddel om snel en eenvoudig onbewuste blokkades bewust te maken. Negatieve ervaringen kunnen emotionele blokkades worden, die groei en ontwikkeling in de weg staan. Ze verhinderen je om je doel te bereiken. Maar je hebt dat niet altijd in de gaten. Deze blokkades kunnen heel snel opgespoord worden met behulp van spiertesten. Door specifieke vragen te stellen geeft je lichaam via de handspieren precies aan wat voor jou waarheid is en wat niet. Aan de spieren van je hand kan ik dat voelen. En alle blokkades die jou verhinderen je doel te bereiken, worden behandeld.

Kosten individueel traject

De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Het tarief voor een consult is €80,- per uur. Betaling van het consult graag per pin voldoen.

Monique van Lierop is aangesloten bij beroepsvereniging  Vereniging Integrale Vitaliteitskunde én het Register Beroepsbeoefenaren Complementiare zorg. (VIV registratienummer 1907690B, RBCZ registratienummer 180055R). Lees hier meer over vergoedingen van ziektekostenverzekeraars. 

Vergoeding van (een deel van) de kosten door ziektekostenverzekeringen is mogelijk, indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor complementaire of alternatieve zorg. In het vergoedingsoverzicht alternatieve geneeswijzen zie je per zorgverzekeraar wat er vergoed wordt.