Coaching

Een standaard traject bestaat niet bij Sentivia. De coaching en behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Daardoor worden trajecten korter en effectiever.

Ik was mezelf kwijtgeraakt. Door de begeleiding van Monique ben ik weer gelukkig, zelfverzekerd en heb ik mijn doel bereikt!

- Sanne

"Ik was mezelf kwijtgeraakt. Door de begeleiding van Monique ben ik weer gelukkig, zelfverzekerd en heb ik mijn doel bereikt!"

- Sanne

Het intakegesprek

Jouw traject bij Sentivia start met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek onderzoeken we samen je vraagstelling en stellen een behandeldoel en methode vast. De intake duurt in totaal 60 minuten.

Download voor de intake dit formulier en neem deze ingevuld mee naar het gesprek.

Methode

Welke methodieken ik ga toepassen in jouw traject, hangt af van je doelstelling en welke blokkades we tegen komen. Methodes die ik toepas in mijn praktijk zijn o.a. het enneagram, spiertesten, EFT, EMDR, mBIT en hypnose.

Monique van Lierop
Monique van Lierop

Een standaard traject bestaat niet bij Sentivia. De coaching en behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Daardoor worden trajecten korter en effectiever.

Wachttijd

Op dit moment is er een wachttijd van 6 weken bij Sentivia.

Neem bij vragen over de wachttijd contact op met Monique van Lierop. Of boek een afspraak voor jouw intakegesprek door op onderstaande knop te klikken. Houd hierbij wel rekening met de huidige wachttijd.

Spiertesten

spiertest
spiertest
spiertest

Spiertesten (kinesiologie) is een hulpmiddel om snel en eenvoudig onbewuste blokkades bewust te maken. Negatieve ervaringen kunnen emotionele blokkades worden, die groei en ontwikkeling in de weg staan. Ze verhinderen je om je doel te bereiken. Maar je hebt dat niet altijd in de gaten. Deze blokkades kunnen heel snel opgespoord worden met behulp van spiertesten. Door specifieke vragen te stellen geeft je lichaam via de handspieren precies aan wat voor jou waarheid is en wat niet. Aan de spieren van je hand kan ik dat voelen. En alle blokkades die jou verhinderen je doel te bereiken, worden behandeld.

Kosten intakegesprek en individueel traject

Voor het intakegesprek hanteert Sentivia een tarief van € 50,-. Dit bedrag kun je per pin voldoen in de praktijk.

Het tarief voor een consult is €80,- per uur. Betaling van het consult graag per pin voldoen.

Monique van Lierop is aangesloten bij beroepsvereniging  Vereniging Integrale Vitaliteitskunde én het Register Beroepsbeoefenaren Complementiare zorg. (VIV registratienummer 1907690B, RBCZ registratienummer 180055R). Lees hier meer over vergoedingen van ziektekostenverzekeraars. 

Vergoeding van (een deel van) de kosten door ziektekostenverzekeringen is mogelijk, indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor complementaire of alternatieve zorg. In het vergoedingsoverzicht alternatieve geneeswijzen zie je per zorgverzekeraar wat er vergoed wordt.