Geslaagde open dag Zuiderlicht Breda

Zuiderlicht beurs 2015

Zuiderlicht beurs 2015Gisteren was de open dag in Zuiderlicht in Breda, waar ik sinds november 2014 te vinden ben voor consulten. Het was een super drukke open dag.

De lezingen, workshops en de consultenbeurs trokken veel mensen.

Mijn workshop ‘Welk type ben jij?’ over het enneagram zat tjokvol, wat leuk, wat een belangstelling! Ik vond het wel erg jammer dat ik een aantal mensen heb moeten teleurstellen. Maar ja, er was echt geen plaats meer….

In de workshop kon je kennismaken met het psychologisch model van het enneagram. Je kreeg een korte uitleg over de vele toepassingen daarvan. En er was een prachtige demonstratie! Je kunt volledig overtuigd zijn dat je een bepaald type bent. Maar dan blijkt het toch heel anders te zijn. Een onverwacht cadeautje ☺

Hele positieve reacties gekregen en (vooral) na de workshop continue bezig geweest met consulten op de beurs. Bij de volgende beurs / open dag ben ik er zeker weer bij!