Laat dat stemmetje zwijgen!

Stemmetje in hoofd

Ken je dat? Dat je je voorneemt iets in je eigen gedrag te veranderen en dat dat niet lukt? Dat je je heilig hebt voorgenomen om nu eens eindelijk…..maar dat je dat toch weer uitstelt met een smoes? Je vindt jezelf slap, kom op, je moet gewoon doorzetten, volhouden. Even gaat het goed, om vervolgens toch weer terug te vallen. Hoe kan dat toch, vraag je jezelf af. Ik wil het echt en toch doe ik het niet.

Alles wat je wilt, dat vindt plaats in het bewustzijn. Maar er is ook nog een onderbewustzijn, dat 10 keer groter is. Het onderbewustzijn is de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning. Het bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen, automatisch handelen en ons lichaam zich presenteert. De programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als grootste doel, het beschermen van het lichaam en de geest. Ervaringen en waarnemingen worden geïnterpreteerd en opgeslagen.

Dat wordt een patroon op basis waarvan je leeft.

Het veranderen van een patroon gaat heel moeilijk en langzaam. Soms is het een lang traject van hard werken, doorzetten, afzien en uiteindelijk toch falen. Want hoewel je op wilskracht soms iets snel kan bereiken, lukt dat met veranderingen die langere tijd in beslag nemen juist niet.
Op de achtergrond is er namelijk altijd nog steeds dat stemmetje, jouw saboteur, dat er voor zorgt dat je dan toch een sigaret pakt, je wijs maakt dat je dat ene koekje wel kan nemen of dat ervoor zorgt dat je toch in je angst of onzekerheid schiet of dat je toch boos wordt terwijl je dat echt niet wil.

Dat stemmetje komt uit je onderbewustzijn. Het is de uitdrukking van het negatieve denkbeeld, de negatieve overtuiging of emotie die je nog diep in je hebt.

Met hypnose verander je dat, in je onderbewustzijn dus, waardoor er een ondersteunende, krachtige en energieke beweging ontstaat richting het doel dat je wilt bereiken. Zonder problemen, zonder doorzettingsvermogen, zonder moeite. Het is je nieuwe patroon. Hoe dat werkt? Lees hier verder.

Wil je stoppen met roken? Vaak is één hypnosesessie al voldoende om dat te realiseren.
Wil je stoppen met nagelbijten? Ben je onzeker? Heb je last van hoogtevrees of andere angsten?

Dan is hypnose dé methode!

Wacht niet langer, laat dat stemmetje zwijgen en meld je nu hier aan voor afspraak!